Steeds vaker wordt ons de vraag gesteld of het nodig is data via encryptie naar relaties met behulp van email te versturen over het internet. De nieuwe AVG wet leeft bij veel van onze relaties en dit is een thema wat daar binnen past.


Tijdens een update van Windows 10 werd Windows Hello mee geleverd. Windows Hello biedt de mogelijkheid om met behulp van een pincode of biometrische gegevens zoals vingerafdrukken in te kunnen loggen op de pc of het mobiele device. Hierdoor hoeft niet meer met een wachtwoord ingelogd te worden. Een pincode lijkt veel op een wachtwoord maar dan simpeler en het is logisch dat een aantal organisaties daarom aan ons gevraagd heeft of deze pincode wel veilig genoeg is.


Iedere organisatie staat vroeg of laat op het punt om een keuze te maken tussen verschillende oplossingen. Soms is het moeilijk om daarin een goede objectieve keuze te maken. Want wie levert eigenlijk de meest optimale oplossing en wat is optimaal?


Een groeiend aantal bedrijven maakt gebruik van Microsoft Teams dat als onderdeel met Office 365 wordt meegeleverd. Maar wat is het en waar zou je het voor kunnen gebruiken?