U biedt een goed product of een goede dienst aan, maar de verkopen zijn nog niet om over naar huis te schrijven. U heeft een mooie website laten maken, maar deze levert teleurstellend weinig op. Kortom, de orders vallen nog tegen terwijl het idee was dat ze via internet zo op uw mat zouden komen vallen. U laat dus onderzoek doen. En tot uw verrassing blijkt dat uw site vooral bezocht wordt door uzelf, uw familie, uw vrienden en bestaande klanten. Het wordt tijd om uw investering laten renderen!

De strategie

Naast een aantal acties, zoals zoekmachineoptimalisatie, overweegt u ook een e-mail campagne te starten. En dit niet zonder reden. Het blijkt dat deze campagnes succesvol zijn, als ze goed opgezet worden. De bedrijven die het vertrouwen van hun klanten weten te winnen, zijn niet de bedrijven die hun eigen services verkopen, maar de bedrijven die zich richten op informatie die hun klanten interesseert en die voor hun klanten van waarde is. Spam levert immers maar weinig op en is in sommige gevallen zelfs verboden(!). U gaat zich richten op specifieke doelgroepen en biedt misschien zelfs de mogelijkheid dat mensen zich aan en af kunnen melden bij uw digitale nieuwsbrief . En wat blijkt? De orders komen daadwerkelijk binnen, het werkt!

De reden dat het werkt is dat u gekozen heeft voor een professionele aanpak. U heeft Panthera BV ingeschakeld vanwege haar kennis over internet marketing. Wij hebben met u de marketing strategie vastgelegd op basis van uw USP's (Unique Selling Proposition). U heeft gesproken met onze specialisten over uw producten en diensten, over uw imago en over uw concurrentie. Als onderdeel daarvan is een e-mail marketing campagne ontwikkeld en uitgevoerd. U heeft een verhoogde attentie waarde gekregen, en een behoefte gecreëerd. U heeft aantoonbaar nieuwe klanten gekregen door de opgestelde internet marketingstrategie en u ziet dat uw investering ruimschoots wordt terugbetaald!