Het MKB gebruikt de digitale nieuwsbrief nog maar nauwelijks. Jammer eigenlijk, deze vorm van communicatie wordt nogal onderschat. Het is goedkoop en, mits goed ingezet, ook handig voor uw relaties. In ieder zichzelf respecterend marketingplan wordt een keuze gemaakt welke media ingezet zullen worden om de boodschap te verzenden. De keuze wordt bepaald op basis van een aantal criteria waarbij vragen worden gesteld zoals de reikwijdte (hoeveel mensen moeten bereikt worden?), de bandbreedte (hoeveel inhoud willen we communiceren?) en bijvoorbeeld het te besteden budget.

Digitale nieuwsbrieven lijken, met name voor het MKB, hiervoor nog vaak een stap te ver. Maar het versturen van e-mail nieuwsbrieven naar relaties is eenvoudig en betaalbaar met de nieuwsbrieven generatoren van Panthera BV. U kunt met lage instapkosten al e-mail nieuwsbrieven versturen voor slechts 1 Eurocent per mailadres. Dat maakt het versturen van een nieuwsbrief tot een van de meest goedkope push marketing middelen op dit moment!

Nieuwsbrieven worden steeds vaker verward met spam. Dit is echter onterecht! Goede nieuwsbrieven ondersteunen immers niet alleen de marketingactiviteiten van de versturende organisatie. Gedrag van mensen is namelijk niet zo eenvoudig te beïnvloeden. Voor marketing geldt dat het rechtstreeks vragen om gedrag, bijvoorbeeld een aankoop te doen, zelden effectief blijkt te zijn. Nieuwsbrieven kunnen daardoor beter een plaats innemen in het communicatiebeleid van een organisatie naar haar relaties. Het kan informeren en ondersteunen. Wie niet weet hoe dat werkt, kan bij ons voor advies terecht.

Voor onze nieuwsbrieven oplossing hoeft u niets te installeren op uw PC. Wij hebben alles al voor u ingesteld en wij helpen u in slechts enkele stappen een professionele nieuwsbrief op te zetten. Alles wat u niet zelf wenst te doen, doen wij gewoon voor u!

Onze oplossing voor het versturen van nieuwsbrieven voldoet vanzelfsprekend aan alle dubbele opt-in regels. U pleegt dus geen vergrijp aan de Nederlandse wetgeving. Uw relaties zullen dit beslist ook weten te waarderen; u beschermt hun privacy doordat u er zorgvuldig mee omgaat.

Maar er is meer aan de hand. Wie in de nieuwsbrief links plaatst naar bijvoorbeeld productpagina’s of actiepagina’s op een website, kan bij Panthera zien, door onze uitgebreide Clickthrough Tracking mogelijkheden, wat men gedaan heeft met die links. Op interessante zaken wordt geklikt, en u ziet dus meteen wat meer of minder interessant was voor uw lezerspubliek. Ook houden we precies bij welke e-mailadressen uw nieuwsbrief hebben ontvangen, en zelfs wie het geopend heeft. Met de logviewer ziet u tevens wat er allemaal gebeurd is op uw site.

Wij voorzien u in html en/of Flash scripts waarmee u op uw site in een handomdraai de mogelijkheid biedt aan bezoekers zich te laten aanmelden en afmelden op uw nieuwsbrief. U krijgt automatisch e-mail berichten toegestuurd wanneer mensen zich via uw website op de nieuwsbrief aan- of afmelden.

Nieuwsgierig geworden? Meld u zich in ieder geval snel even op onze nieuwsbrief aan! En neem gewoon even vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over!