Uit verschillende ons bereikende berichten zijn er organisaties actief om u proberen op te lichten op het gebied van domeinnaam registratie (vooral verlenging). Met name organisaties met de namen ‘Domain Registry of Europe’ en de ‘Domain Registry of America’ worden hierbij vaak genoemd. 

Wanneer u een bericht in de vorm van een e-mail, fax of brief van een van deze partijen ontvangt raden wij u aan deze direct te vernietigen en er niet op te reageren. Veel van onze relaties hebben hun domeinnaam of –namen via Panthera BV geregistreerd. Panthera BV is in dergelijke gevallen de enige die de verlenging voor u regelt. Laat u dit door een ander doen, dan bestaat er een grote kans dat uw domeinnaam van Panthera BV wordt verhuisd naar de andere partij waardoor niet alleen uw Internetdiensten niet meer werken, maar u tevens (hogere) facturen zult gaan ontvangen en aan bijvoorbeeld langdurige wurgende contracten vast kunt komen te zitten. 

Bij verlenging of aanvraag van domeinnamen in Nederland krijgt u alleen met Panthera BV te maken, nooit met andere partijen. Panthera BV is immers zelf volwaardig provider en kan zonder tussenkomst van andere partijen domeinnamen binnen het zogenaamde .nl domein aanvragen, beheren en verlengen. Juist om deze reden kunnen we de kwaliteit en snelheid van registratie en internetdiensten garanderen, voor de laagste prijs, en zonder dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. In onze prijsstelling voor de domeinnaam registratie, Internet E-mailfaciliteiten en onze hostingoplossingen behoren wij tot de goedkoopste aanbieders in Nederland. 

In het verleden hebben we bewezen dat wanneer u contact met ons opneemt voordat u ingaat op aanbiedingen zoals hierboven genoemd, u zichzelf hiermee veel ellende en ergernis kunt besparen.