Panthera levert als VoIP oplossing onder andere het Avaya IP Office-communicatiesysteem. Deze uitstekende telefooncentrale wordt wel beschouwd als de topoplossing voor het kleinere en grotere MKB, hoewel het ook in het grotere bedrijfsleven zonder problemen wordt gebruikt.

Met de Avaya IPO oplossing streven we er naar om uw organisatie flexibel, innovatief en concurrerend te houden, zonder dat de bedrijfskosten en kapitaaluitgaven hiermee omhoog gaan. IP Office biedt bedrijven met meer dan één locatie de mogelijkheid om continu te werken. Bovendien kunnen werknemers hun thuistelefoon in een kantoortelefoon veranderen als ze niet naar kantoor kunnen komen. Onweer of onvoorziene familieomstandigheden hoeven de zakelijke continuïteit niet in de weg te staan.

IP Office biedt veel mogelijkheden om de gesprekskosten te verlagen van uw personeel onderweg, van mobiele telefoons, in hotels en zelfs in het buitenland. Daarbij biedt IP Office u de flexibiliteit om werknemers thuis te laten werken – waar ze ook zijn, bijvoorbeeld om overbezetting tijdens kantoor piekuren te vermijden.

Organisaties die gaan werken met Avaya IP Office kunnen soms hun bestaande telefoons gewoon blijven gebruiken. Vanzelfsprekend zijn er ook uitstekende DECT oplossingen zodat u draadloos kunt bellen. Ook kunnen softphones worden gebruikt. Wilt u telefoons aanschaffen bij deze prachtige telefooncentrale, dan zijn daar veel mogelijkheden voor. Geheel afhankelijk van uw behoeften kan er voor iedere werkplek een geschikte telefoon gevonden worden, tot een app voor op uw Apple iPhone of Android toestel waarmee gewoon gebeld kan worden!

IP Office ondersteunt overigens een grote verscheidenheid aan verschillende telefoons en verbindingen. Wilt u nog met ISDN blijven werken? Geen probleem! Heeft u nog analoge lijnen? Wij kunnen deze aansluiten op de IP Office. Wilt u geheel overschakelen op VoIP? Standaard werk voor ons!

De Avaya toestellen zijn ontworpen voor uiteenlopende applicaties. Het enige wat u nodig hebt om uw medewerkers ook buiten kantoor te laten werken, is een breedband-internetverbinding (zoals ADSL) bij de gebruiker en al dan niet een VPN-gateway voor verbinding met de hoofdlocatie.