In praktijk bij slechts een klein aantal relaties bekend, is dat Panthera over een gespecialiseerde afdeling beschikt, gericht op de productie van digitale fotografie, video en zelfs muziek. Vanzelfsprekend vooral voor online toepassingen zoals op websites, hoewel deze producten ook voor andere toepassingen worden gebruikt.

Veel van de klanten van Panthera beschikken over goede relaties met hun eigen fotograaf, communicatie- of PR-bureau. Panthera is daarom gewend om met deze partijen in goede samenwerking te werken aan de totstandkoming van bijvoorbeeld websites. Maar niet iedere organisatie, vooral mkb’ers, hebben hier hun eigen leveranciers voor. In dat geval kunnen onze websitebouwers een beroep doen op Panthera Visual Media.

Binnen Panthera Visual Media zijn ervaren vakfotografen actief, maar ook film-, en videomakers. Deze mensen hebben niet alleen meegewerkt aan de productie van diverse reclame uitingen, professionele brochures en zelfs televisie producties, maar geven ook een tal van cursussen, met name op het gebied van fotografie en digitale beeldbewerking. Juist omdat Panthera Visual Media in de ogen van velen zo’n aparte tak van sport is, draait zij geheel zelfstandig en beschikt ze ook over een eigen website. Aardig om te weten is dat een aantal van onze relaties alleen maar deze diensten van Panthera afnemen. Zo kent iedereen ons vanuit een ander perspectief: ICT, Online Marketing of beeldmateriaal producent, weinigen maken gebruik van ons totale aanbod.

Voor Panthera, waarbij kantoorautomatisering en online marketing versmolten zijn tot een geïntegreerd dienstenaanbod, is het beschikken over een eigen beeldmateriaal productietak altijd net zo’n logisch gevolg geweest van haar totale dienstverlening, als programmeren of hosting. Omdat het, net als die andere diensten, altijd als ondersteunend werd beschouwd aan onze online marketing inspanningen, hebben we hier in de afgelopen tien jaar nauwelijks apart ruchtbaarheid aan gegeven. Gebleken is echter dat men, wanneer men hiervan hoorde, aangaf daar graag gebruik van te willen maken. Vandaar dat we dit nu maar eens apart benoemen.