Panthera levert oplossingen aan de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Wij hebben  bijvoorbeeld klanten in de financiële dienstverlening, in de bouw sector, maar ook in de zorgverlening. Er bevinden zich heel bekende partijen tussen, zoals farmaceuten, brancheverenigingen, stichtingen, banken en politieke partijen, maar ook minder bekende MKBers. De omvang van deze bedrijven varieert van eenmansbedrijven tot multinationals.

Hoewel wij ons primair op de MKB markt hebben gericht, kregen wij ook altijd grootbedrijven als klanten die we tot op de dag van vandaag mogen bedienen. Door voor deze partijen te werken, kunnen we voortdurend ‘dure’ kennis converteren naar praktische oplossingen voor het MKB. Voor grootbedrijven brengen wij op welkome wijze de vaak pragmatische werkwijze van het MKB in.

Toch hebben al onze klanten een duidelijke overeenkomst: ze beschouwen hun communicatie- en informatietechnologie als belangrijke, en soms zelfs tot de meest bepalende factoren voor hun succes. Voor dit soort organisaties kunnen wij dan ook de grootste toegevoegde waarde leveren. Daar waar ICT wordt beschouwd als een veredelde typemachine, hebben wij minder te bieden.