Bent u vastbesloten meer te halen uit uw bedrijfsactiviteiten door de inzet van internet? Wilt u meer aandacht en meer prospects, met als einddoel meer klanten en omzet? Dan is PR1ME® uw logische volgende stap. Panthera's Rapid Internet Marketing Engine® is een systeem van internet gerelateerde marketing diensten waarmee u het internet voor u laat werken.

PR1ME® bestaat uit een aantal activiteiten die samen leiden tot het krijgen van meer exposure van uw organisatie, diensten en producten, en daarmee voor meer klanten en omzet via het internet. Inmiddels bewijst de groeiende behoefte aan internet-marketingdiensten ons gelijk. De combinatie van expertises en onze jarenlange ervaring met "Interfacing Communication & Technology" blijkt met name op het vlak van internet-marketing aan te slaan. Het is dan ook onze intentie een opmerkelijk effectieve bijdrage te leveren aan de verkoopsuccessen van onze klanten. In het vertrouwen daarmee de voorwaarden te scheppen voor langdurige en wederzijds succesvolle samenwerking.

Hoe weet Panthera de weg in internet marketing land te vinden?

Panthera BV heeft zich in de afgelopen 11 jaar bewezen als een betrouwbare en kundige partner van veel grote organisaties en MKB-bedrijven. Onze dienstverlening concentreert zich op het snijvlak van communicatie en techniek. Een unieke propositie die wij vier jaar geleden kracht hebben bijgezet door de overname van een communicatiebureau. Omdat wij in-house beschikken over alle disciplines die nodig zijn om internet marketing tot succes te maken, kunnen wij als full service bureau voor internet marketing optreden.

Wat is RAPID aan internet marketing bij Panthera?

De engelse term Rapid staat voor snel, maar bij ons meteen ook voor grondig. De platte organisatie structuur van Panthera maakt dat onze teams snel, maar ook slagvaardig en daadkrachtig kunnen inspelen op situaties. Hun expertises steunen op ruime ervaring en state of the art gereedschappen die in korte tijd zeer functionele en degelijke oplossingen mogelijk maken. Om een voorbeeld te noemen: Indien nodig zet Panthera in twee dagen een compleet operationele website voor u op het internet. Van creatief concept, vormgeving, inhoud en realisatie tot content management, responsformulieren en desgewenst een webwinkel. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de manier waarop zoekmachines werken, zodat uw klanten u vinden op de zoektermen die voor hen belangrijk zijn.

Hoe bedrijft Panthera haar online marketing concept?

Internet of online marketing betekent eenvoudig gezegd, dat u het internet gebruikt om uw bedrijf te promoten. Het ideale resultaat van deze internet marketing zou moeten zijn dat u gekwalificeerde prospects naar uw website trekt, zij daar alles over uw producten of diensten te weten komen, contact met u opnemen en overgaan tot aanschaf van uw producten of diensten. Maar dit resultaat bereikt u niet zomaar!  De weg die leidt naar deze ideale situatie is de weg van geïntegreerde internet marketing strategie. Deze strategie behelst diensten als zoekmachinemarketing, zodat prospects u snel en gemakkelijk via een zoekmachine kunnen vinden, advertising, e-mailcampagnes, en natuurlijk monitoring en fine-tuning van al deze activiteiten. Panthera kan samen met u deze strategie tot een succes maken. U verschaft ons informatie over uw product en dienst, uw gewenste doelgroep en uw grootste concurrenten, en wij laten internet marketing voor u werken.

Wat is de ENGINE binnen internet marketing van Panthera?

Het idee Engine komt van aandrijving, voortstuwing. Het succes van uw aanpak, welke aanpak dan ook, staat of valt met de mate waarin u deze volhoudt. Op alle gebieden van internet marketing biedt PR1ME de diensten en gereedschappen die het u heel gemakkelijk maken internet structureel in te zetten. U kunt kiezen om het zelf te doen of het aan Panthera overlaten. Hoe dan ook: Als de resultaten van PR1ME zichtbaar worden staat niets de groei van uw succes meer in de weg.