Vlak na het vrijgeven van de nieuwe website van 7UP bleek dat er snel extra bandbreedte geregeld moest worden. De site brak een aantal van onze records!

De nieuwe site van 7UP die als actiesite minimaal twee maanden lang online moet zijn, bleek veel data te moeten leveren. De website werd bekend gemaakt via verschillende media. Deze hadden geen van alle een bijzonder onverwachts effect, op de gekochte advertentie plek binnen MSN Messenger na. De link vanaf MSN Messenger leverde op een dag alleen al meer dan 500.000 bezoekers op. Omdat de website videobeelden bevat (die altijd over een bepaalde grootte beschikken) bleek dat de verbinding voor de website al snel dicht slibde. Het was dus van groot belang om snel in te grijpen!

Panthera bleek in staat om binnen enkele uren een geheel nieuwe server te hebben ingericht in het datacentre waarop de website ging draaien zodat hiermee een veel grote bandbreedte gegarandeerd kon worden. In slechts enkele weken moet deze verbinding vele terrabytes aan data doorgeven, en daar is hij nu dan ook ruimschoots toe in staat.