Microsoft Exchange 5.5, ooit een revolutionair product door zijn nieuwe mogelijkheden, moet vanaf nu toch echt als verouderd worden beschouwd. Eind dit jaar eindigt de support op dit product.

Microsoft hanteert een strikte levenscyclus voor haar producten.Voor Microsoft Exchange versie 5.5 betekent dit dat eind van dit jaar (december 2004) de support vanuit Microsoft stopt. Op dit moment is Exchange 5.5 al zeker niet meer het meest veilig e-mailpakket waar u over kunt beschikken, maar door het stopzetten van de ondersteuning vanuit Microsoft wordt dit pakket nog eens extra kwetsbaar. 

Wanneer u gebruik maakt van Exchange 5.5 is het belangrijk zich deze kwetsbaarheid te beseffen en actie te ondernemen hier wat tegen te ondernemen. De implementatie van Exchange 2003 lijkt hiervoor de meest logische keuze te zijn. De echte voordelen van Exchange 2003 komen pas goed uit de verf wanneer ook gewerkt wordt met Microsoft Office Outlook 2003, wat als pakket overigens op zich al bijzonder veel voordelen biedt boven zijn voorgangers. Maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden die goede functionaliteit en veiligheid voor een soms lagere bedrag kunnen leveren.

Praat eens geheel vrijblijvend met een van onze  consultants over de huidige e-mailoplossing. Vragen staat vrij en wie weet wat dit nog eens voor u zou kunnen betekenen.