Uw organisatie gaat met haar tijd mee. Zo vindt er bijvoorbeeld veel samenwerking plaats tussen uw medewerkers, heeft u het nieuwe werken ingevoerd, gaat u op bezoek bij klanten of heeft u met regelmaat te maken met externen die toegang nodig hebben tot de digitale werkomgeving. De organisatie is echter nog niet zo groot dat u eigen systeembeheer en meerdere servers in huis heeft. In dat geval is een werkplek op internet wellicht een interessante oplossing voor u.

Panthera ontwikkelde Uw Werkplek Op Internet al meer dan tien jaar geleden als IT oplossing speciaal voor MKB’ers die zich in deze situatie herkennen. Uw Werkplek Op Internet is een volledig uitgeruste online werkplek waar u altijd en overal toegang toe heeft. Een standaard werkplek is voorzien van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Adobe acrobat reader en een bijvoorbeeld een virusscanner voorzien van een eigen Microsoft Exchange mailbox. Deze standaard kunnen wij geheel aan uw wensen aanpassen, zodat u uw werk nog beter en gemakkelijker kunt doen.

De voordelen

  • U hebt 24/7 overal ter wereld waar u toegang tot internet heeft, toegang tot uw eigen werkplek.
  • Door de standaard beveiliging is het al een zeer veilige omgeving, maar dat is nog verder uit te breiden als het om de meest vertrouwelijke informatie gaat.
  • Door het huren per maand bent u uitermate flexibel. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk aanpassingen doen in het aantal accounts dat u afneemt en beschikt u ook altijd over de meest recente software versies.
  • U hoeft zelf geen servers- of server software meer aan te schaffen, deze huurt u via Panthera.
  • Door het vaste maandelijkse bedrag weet u altijd exact wat uw IT u kost. Vaak is Uw Werkplek Op Internet een ook nog eens een goedkopere oplossing dan de meer traditionele IT.
  • U kunt profiteren van onze opgebouwde kennis zonder zelf over een IT-afdeling te hoeven beschikken.
  • Uiteraard hoeft u ook geen zorg meer te dragen voor een goede back-up, dit doen wij voor u.

Hoe werkt het

Uw Werkplek op Internet is uitermate gebruiksvriendelijk. Het enige wat u nodig heeft, is een internet verbinding en een pc, notebook, tablet of SmartPhone. Via het internet logt u in op uw eigen werkplek die er uit ziet als een Windows bureaublad zodat u er direct mee aan de slag kunt. Als u de sessie afsluit kunt u deze op elk willekeurig device weer openen en verder werken waar u was gebleven.

Naast de nodige kennis en ervaring die wij het verworven, menen wij dat we toch nog iets extra’s leveren. Daar waar andere leveranciers standaard oplossingen bieden, is Uw Werkplek Op Internet een framework dat als uitgangspunt gebruikt wordt voor maatwerk oplossingen. Zo zijn er bijvoorbeeld een beperkt aantal softwarepakketten die minder geschikt zijn voor een terminal server omgeving. Mocht dit voorkomen, dan kunt u rekenen op onze ruime ervaring dit naar tevredenheid op te lossen. Het is deze hoge mate van flexibiliteit die onze dienst uniek maakt.