Als ondernemer vindt u systeembeheer waarschijnlijk niet een van de meest interessante onderwerpen, maar daarom niet een minder belangrijk onderwerp. Daarom houdt Panthera BV goed voor ogen u er zo min mogelijk mee lastig te vallen. ICT moet gewoon werken. We richten ons dus vooral op preventief beheer en dan zo dat u daarmee zo min mogelijk lastig wordt gevallen.

Wanneer u voor uw organisatie op zoek bent naar een professioneel ICT bedrijf om uw systeembeheer aan uit te laten besteden, overweeg dan zeker om met ons in contact te treden! Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed werkende ICT omgeving voor u is en wat er nodig is om dat niet alleen werkend te krijgen, maar vooral ook te houden.

Geheel naar uw wens kunt u bij ons kiezen voor systeembeheerders die op nacalculatiebasis werken of op basis van een Service Level Agreement (SLA). Voor de inzet van systeembeheerder die op nacalculatietarief werken hoort u vooraf hoe lang de werkzaamheden hoogstwaarschijnlijk in beslag nemen en welke kosten daarmee gemoeid zullen gaan.

U kunt er ook voor kiezen om een verzekering bij ons af te sluiten in de vorm van een SLA. Wij garanderen dan voor een vast bedrag per maand dat het onderhoud en beheer en het oplossen van problemen inzake (desgewenst een deel van) uw ICT omgeving uitgevoerd worden. Ook hiervoor geldt dus: heel helder en transparant. U weet precies waar u aan toe bent!