Met behulp van onze online marketing kennis wordt u ondersteund om het rendement van uw online marketing activiteiten te vergroten. Gedurende de samenwerking stellen wij ons op als uw partner: meedenkend en doelgericht. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw belangen doeltreffend om te zetten in concrete en passende oplossingen.

Wij hebben de expertise in huis die nodig is om uw online inspanningen tot een succes te maken. Dat betekent dat wij u graag helpen met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uw website. We kunnen zelfs fotografie of video opnamen voor uw maken! Door Search Engine Optimalisation (SEO) en de inzet van Google Adwords zorgen wij ervoor dat uw website meer relevante bezoekers trekt en een hogere conversie behaalt. Middels E-mail Marketing helpen wij u de goede relaties die u met uw klanten heeft opgebouwd te onderhouden. Uiteraard meten en analyseren we vervolgens ook of uw online marketing activiteiten de gewenste resultaten opleveren en adviseren wij hoe u deze het beste kunt inzetten.

Panthera maakt gebruik van standaard oplossingen en ontwikkelt op maat afgestemde onderdelen wanneer dat nodig is. Wij adviseren u graag in de oplossing die het beste past bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen waarbij we rekening houden met uw bestedingsruimte.