Als MKB’er wilt u op ieder moment toegang hebben tot uw werkplek. Of u nu op kantoor, thuis of bij een klant bent, vanaf al uw devices wilt u kunnen beschikken over uw email, Microsoft Office software en al uw bestanden.

Om deze vraag  te kunnen beantwoorden hebben wij diensten ontwikkeld op basis van het Microsoft 365 platform.

Standaard leveren wij een geheel op maat ingerichte Microsoft 365 omgeving die u op maar liefst 5 devices licentievrij mag en kunt gebruiken. Wij beheren binnen die omgeving uw abonnementen, domeinnamen, SharePoint Online, OneDrive en bijvoorbeeld uw emailadressen, maar voeren op afstand ook systeembeheer uit op uw PC of laptop, als dat nodig mocht zijn.

U kunt er overigens voor kiezen om deze dienst uit te breiden met specifieke software waarvoor u een licentie huurt. Panthera is als official partner van diverse softwareleveranciers en volledig bevoegd om alle Microsoft producten en bijvoorbeeld antivirus software te verhuren. Hierdoor kunt u tegen relatief lage kosten een flexibel en schaalbaar software landschap opzetten dat naadloos door ons opgenomen en beheerd kan worden. De kosten hiervan zijn vanzelfsprekend afhankelijk van de software keuze, waarin we u graag adviseren.