Veel organisaties in het MKB voelen zich zweven daar waar het om ICT gaat. Moet ik wel of juist niet van ‘The Cloud’ gebruik gaan maken? En wat zijn daar de consequenties van? Is VoIP voor mij interessant? Wat voor een server zou ik het beste kunnen gebruiken voor mijn software en welke procedures moet ik vastleggen om meer grip te krijgen op de stabiliteit en veiligheid van mijn systeem? Doe ik er goed aan om met dat bedrijf te gaan werken? Welke IT oplossing zou ik het beste kunnen gaan gebruiken om dit probleem op te lossen?

Dit type vraag is koren op de molen van onze ICT Consultants. Zij richten zich op het adviseren van klanten op het gebied van ICT. Daarnaast zijn zij in staat om deze adviezen ook daadwerkelijk tot uitvoer te brengen als u dat wilt. Als ervaren ITers  kunnen zij er namelijk ook voor zorgen dat gerealiseerd wordt wat beloofd werd.

Als ICT Consultant komen wij op projectbasis bij u langs. Wij zoeken graag voor u naar de meest optimale oplossingen op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie.