Kantoorautomatisering als elektriciteit uit het stopcontact: even vanzelfsprekend als zorgeloos. U zoekt een veilige, bereikbare en schaalbare online werkplek voor uzelf en uw medewerkers? Wij vertalen uw behoeften in passende en haalbare Cloudoplossingen.

Mogelijkheden

Cloudoplossingen leveren veel voordelen, maar elke medaille blijkt zijn keerzijde te hebben. Door de komst van de vele nieuwe diensten op deze markt is het geen wonder dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Panthera ontzorgt u door u een complete oplossing aan te bieden die de sterke kanten van verschillende cloudoplossingen combineert. Geheel afgestemd op uw behoeften zorgen wij er met deze mix van diensten voor dat uw belangen zo goed mogelijk behartigd worden. Bij Panthera zien wij het immers als onze missie om u te voorzien in hoogwaardige, relevante en betaalbare kantoorautomatisering.

Door met u in gesprek te gaan over uw behoeften en mogelijkheden kunnen wij u snel voorzien van een op maat gesneden oplossing die voldoet aan al uw eisen. Als standaard uitgangspunten bieden wij hiervoor

  • De Panthera Office Cloud oplossing; op maat af te stemmen remote desktop ondersteuning op basis van Microsoft Office 365.
  • Uw Werkplek op Internet, bestaande uit een op de Microsoft Remote Desktop Services gebaseerde server omgeving die gevirtualiseerde werkplekken vanuit de cloud of on-premise biedt.